Clubkampioenschap Ronde 1

Op vrijdag 28 september hing het nieuwe seizoen van het clubkampioenschap van start.

In de Masters lijkt de strijd te gaan tussen Yen, Benjamin en Tijs. Yen is de uittredende kampioen en in de eerste ronde moest hij het opnemen tegen Glenn. Deze laatste leek in het eindspel remise te kunnen maken maar Yen bleef melken en won alsnog de partij. Eenzelfde verhaal viel er te noteren bij Benjamin. Daar had Thomas ook remise kansen maar ook hier trok Benjamin uiteindelijk aan het langste eind. De partij van Tijs werd uitgesteld. Tot slot namen ook Tom en Joachim het tegen elkaar op maar die partij eindigde al vrij snel in remise. Zo zijn Yen en Benjamin de eerste leiders.

In de promotiereeks stond onmiddellijk de topper tussen Hekuran en Dimitri op het programma. Deze eindigde echter in remise net zoals de partij tussen Olivier en Karel. De partij tussen Roel en Luc werd uitgesteld. Tot slot was Willy bye. Zo is Willy meteen de eerste leider.

In de runners up lijkt het een open strijd te worden. Promovendi Erik en Gaitan kenden wisselend succes bij hun debuut. Erik verloor zijn partij van André, terwijl Gaitan zich de betere toonde van Luc. Tot slot won ook Cedric van Robert. Zo staan André, Gaitan en Cedric samen aan de leiding.

In de Open reeks verwelkomden drie nieuwe spelers. Ook zij kenden een debuut met wisselend succes. Frederik won zijn partij van Benny, terwijl Luca te sterk was voor Elham. Voor Benjamin kwam de eerste ronde nog te vroeg want hij moest forfait geven tegen Danny. Zo staan Danny, Luca en Frederik samen aan de leiding.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël