Clubkampioenschap Ronde 11

Op vrijdag 1 maart stond de elfde ronde van het clubkampioenschap op het programma.

In de promotiereeks is Dimitri kampioen geworden! Hij deed dit door zijn partij tegen Luc te winnen, terwijl zijn dichtste achtervolger Olivier niet verder kwam dan remise tegen Hekuran. Proficiat aan de kampioen! Tot slotte was Karel bye.

In de Masters is leider Benjamin een punt uitgelopen op zijn dichtste concurrent Yen. Hij won namelijk zelf zijn partij tegen Joachim vrij gemakkelijk, terwijl de topper tussen Yen en Tijs werd uitgesteld. In de partijen tussen Glenn en Thomas en tussen Tom en Michaël werd hevig strijd geleverd maar in beide partijen werden de punten gedeeld. Zo verandert er niets in het klassement.

In de runners-up werd er slechts één partij gespeeld. De partij was een topper tussen de nummers twee (Patrick) en drie (André). In die partij leek André op winst af te stevenen maar net toen hij gewonnen stond, blunderde hij. Zo verloor hij zijn dame en de partij. Dankzij die overwinning beent Patrick Gaitan bij op de eerste plaats maar Gaitan heeft nog een partij te goed.

De open reeks werd wat ontsierd door twee forfaits. Zo kwamen Stefaan en Omar niet opdagen en zo kregen Benny en Frederik de punten cadeau. Aan de kop van het klassement is Danny een punt verder weggelopen van zijn dichtste concurrent Tristan. Hij deed dit door een lastige partij tegen Kathleen te winnen, terwijl Tristan niet in actie kwam. Zo staat Danny aan de leiding met twee punten voorsprong op Tristan maar deze laatste heeft nog twee partijen te goed.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël