Clubkampioenschap Ronde 2

Op vrijdag 5 oktober stond de tweede ronde van het clubkampioenschap op het programma. Daarin werden heel wat partijen uitgesteld.

In de Masters werd er slechts één partij gespeeld. Deze ging tussen Thomas en Michaël en eindigde in een (salon)remise. Van de gelegenheid maakten Tom en Thomas gebruik om hun partij reeds vooruit te spelen. Ook deze eindigde in remise. Zo benen Thomas en Tom leiders Benjamin en Yen bij.

In de promotiereeks moest Dimitri het opnemen tegen Olivier. Dimitri speelde een sterke partij en kon het ook mooi afmaken. Luc was bye in deze ronde. Dankzij zijn overwinning wordt Dimitri de nieuwe leider. Hij heeft een half puntje voorsprong op Willy en Luc.

In de runners-up probeerde Robert en Luc van de nul af te geraken. Dit lukte hen ook want ze deelden onderling de punten. Ook de partij tussen Cedric en Patrick eindigde in een puntendeling. Zo komt Cedric alleen aan de leiding te staan. Hij heeft een half puntje meer dan André en Gaitan.

In de Open reeks lijken Danny en Luca zich op te werpen als titelkandidaten. Beiden hebben na twee ronden nog het maximum van de punten nadat Danny won van Frederik en Luca van Kathleen. In het klassement hebben ze een punt meer dan Frederik en Elham, die zijn partij tegen Benny won.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël