Clubkampioenschap Ronde 6

Op vrijdag 23 november stond de zesde ronde van het clubkampioenschap op het programma.

In de runners-up zijn Patrick en Cedric de nieuwe leiders. Ze werden leider door de punten te delen met respectievelijk Luc en Erik. Onderaan het klassement deed Robert een goede zaak met het oog op de degradatie. Hij won de (degradatie)topper tegen Oleg na een mooie aanvalspartij. Zo zijn Patrick en Cedric de leiders. Ze hebben een half puntje meer dat het trio Gaitan, André en Luc. Alles is hier echter nog mogelijk want er is slechts een verschil van anderhalf punt tussen de eerste en de laatste in het klassement.

In de promotiereeks vergrootte leider Dimitri zijn voorsprong. Hij kwam zelf niet in actie omdat hij bye was maar zijn dichtste achtervolger Hekuran verloor zijn partij tegen Luc Pierloot. Onderaan het klassement deed Roel een slechte zaak. Hij verloor namelijk zijn partij tegen Olivier en blijft zo op de laatste plaats staan, terwijl Olivier naar de tweede plaats klimt. Tot slot deelden Willy en Karel de punten in een eerder saaie partij. Zo blijft Dimitri leider. Hij heeft nu anderhalf punt voorsprong op Olivier. Op de derde plaats staan maar liefst vier spelers met drie punten!

In de Masters werd er slechts één partij gespeeld. Daarin won Benjamin de topper tegen Tijs. Dankzij deze overwinning komt Benjamin nu alleen aan de leiding. Hij heeft een punt voorsprong op Yen, de tweede in de stand.

In de open reeks blijft Danny leider nadat hij zijn partij tegen Luca won. Stefaan won zijn partij tegen Frederik nadat deze zijn dame blunderde. Door deze overwinning springt Stefaan naar een gedeelde tweede plaats. Onderaan het klassement deed Elham een goede zaak door zijn partij tegen Kathleen te winnen. Zo blijft Danny dus leider in het klassement. Hij heeft twee punten meer dan Stefaan, Tristan, Frederik en Luca maar Stefaan en Tristan moeten nog enkele partijen inhalen.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël