Clubkampioenschap Ronde 9

Op vrijdag 1 februari stond de negende ronde van het clubkampioenschap op het programma.

In de promotiereeks stond de topper tussen de leider Dimitri en zijn dichtste achtervolger Olivier. Er werd een hevige strijd geleverd maar uiteindelijk eindigde de partij toch in remise. Zo blijft Dimitri leider in het klassement met twee punten voorsprong op Olivier. Daarmee ligt de titel binnen handbereik voor Dimitri. Willy is opgeklommen naar de derde plaats nadat hij de punten deelde met Hekuran. Hij heeft een punt achterstand op de tweede plaats. Tot slot was Luc bye.

In de Masters is Tijs opgeklommen naar de derde plaats. Hij won zijn partij tegen Joachim, terwijl zijn concurrent Thomas niet verder raakte dan remise tegen Michaël. Aan de kop van het klassement verandert er niets. Leider Benjamin won zijn partij tegen Glenn, maar ook zijn dichtste achtervolger Yen won zijn partij. Hij toonde zich de betere van Tom. Het verschil tussen Benjamin en Yen blijft zo één punt. Tijs volgt al op drie punten en lijkt uitgeteld voor de titel.

In de runners-up verandert er ook niets aan de kop van het klassement. Leider Gaitan won zijn partij tegen Erik. Zijn dichtste achtervolger Patrick toonde zich dan weer de betere van Oleg. De derde in de stand André versloeg Oleg dan weer. Luc klimt naar de vierde plaats na een overwinning tegen Robert. Zo lijkt de degradatiestrijd een strijd te worden tussen Erik, Oleg en Robert.

In de open reeks is Danny de nieuwe leider. Hij won zijn partij tegen Frederik, terwijl co-leider Tristan niet in actie kwam. Luca verstevigt zijn derde plaats nadat zijn tegenstander Kathleen niet kwam opdagen. Hij volgt op twee punten van leider Danny. Tot slot sprokkelde Benny zijn eerste punt nadat hij zich de betere toonde van Omar.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël