Interclub Ronde 10

Op zondag 31 maart stond de tiende ronde van de interclub op het programma.

Daarin kreeg KOSK 1 het bezoek van KBSK 2. Het duel begon met een puntendeling van Olivier. Daarna liep KOSK 1 echter vlot weg van KBSK 2 na overwinningen van Ruben, Benjamin DF, Rabah en Benajmin D. Enige tijd later zorgde Gert-Jan voor de overwinning nadat ook hij zijn partij winnend afsloot. Daarna kon KBSK 2 de eer nog wat redden. Dirk en Bruno deelden namelijk de punten met hun tegenstander. Zo wint KOSK 1 dus met 6,5 – 1,5 van KBSK 2. Dankzij deze overwinning springt KOSK 1 naar de zesde plaats in het klassement en zijn ze gered!

KOSK 2 kreeg het bezoek van Aalter 1. Nog voor de partij begon had KOSK 2 een matchpunt beet want Aalter 1 kwam met drie spelers minder af. Nadat Steven de punten deelde met zijn tegenstander was de overwinning een feit. Voor Igor en Tijs woog de tegenstand echter iets te zwaar. Zij verloren dan ook hun partij. Zo wint KOSK 2 dus met 3,5 - 2,5 van Aalter 1. Door deze overwinning blijven ze derde staan in het klassement en is een podium plaats al zeker binnen.

KOSK 3 kreeg het bezoek van KBSK 3. In dit duel kwam KOSK 3 op voorsprong nadat Rudy zijn jeugdige tegenstander versloeg. Daarna volgden twee remises van Roel en Tom maar hier hadden de resultaten helemaal anders kunnen zijn. Roel stond namelijk vrij slecht, terwijl Tom dan weer gewonnen stond. Daarna lag het lot van de ploeg in de handen van Glenn. Zijn stelling zag er echter niet zo goed uit en ondanks taai weerwerk moest hij het onderspit delven. Zo speelt KOSK 3 dus 2 – 2 gelijk tegen KBSK 3. Dankzij dit gelijkspel klimt KOSK 3 naar de zesde plaats in het klassement.

KOSK 4 kreeg het bezoek van KBSK 5. In dit duel speelde Michaël tegen ex-lid Giovanni. Na een openingsfoutje van Giovanni kwam Michaël heel goed te staan en kon hij de goede stelling omzetten in een overwinning. Daarna deelde Thomas de punten met zijn tegenstander. Frederik zorgde voor de overwinning nadat hij een mooie aanval wist af te ronden. KBSK 5 kon de eer nog wat redden nadat Brian zich verslikte in een van de Brugse jeugdspelers. Zo wint KOSK 4 dus met 2,5 – 1,5 van KBSK 5. Door deze overwinning klimt KOSK 4 naar de achtste plaats in het klassement.

Ten slotte kreeg KOSK 5 het bezoek van KBSK 7. Op papier waren de ploegen aan elkaar gewaagd maar KOSK 5 kende een volledige offday. Luc, Cedric, Danny en Benny verloren hun partij. Zo verliest KOSK 5 dus met 0 – 4 van KBSK 7. Ondanks deze nederlaag blijft KOSK 5 op de achtste plaats staan in het klassement.

De volgende en laatste ronde gaat door op zondag 28 april 2019.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël