Interclub Ronde 11

Op zondag 28 april stond de elfde en tevens laatste ronde van de interclub op het programma.

KOSK 2 nam het in deze laatste ronde op tegen Zottegem 2. KOSK 2 daagde verzwakt op in Zottegem en het eloverschil bleek groot te zijn. Luc verloor al snel zijn partij waardoor KOSK 2 op achtervolgen was aangewezen. In de tijdsnoodfase verloren ook Roel en Michael hun partij na een blunder. Dimitri bracht KOSK 2 terug in de match door te winnen. Helaas konden Yen en Steven KOSK 2 niet meer aan een gelijkspel helpen. Ze vochten dapper maar moesten uiteindelijk toch vrede nemen met remsie. Zo verliest KOSK 2 dus met 4 – 2 van Zottegem 2. KOSK 2 eindigt het seizoen daarmee op de derde plaats!

KOSK 1 moest het opnemen tegen Zottegem 1. Elo gewijs was Zottegem 1 iets sterker en dat liet zich ook voelen op de eerste borden. Rabah, Benjamin en Gert-Jan verloren hun partij. Stephane was de enige van de KOSK die kon winnen. De partijen van Mehdi, Benjamin, Ruben en Dag eindigden in remise. Zo verliest KOSK 1 dus met 5 – 3 van Zottegem 1. KOSK 1 eindigt het seizoen daarmee op de zevende plaats.

KOSK 3 moest het opnemen tegen De Mercatel 2. KOSK 3 kwam al snel op achterstand nadat Benny zijn partij verloor. De andere spelers konden dit niet meer recht trekken want ook Glenn en Rudy verloren hun partij. Brian kon de eer nog redden door de punten te delen met zijn tegenstander. Zo verliest KOSK 3 dus met 3,5 – 0,5 van De Mercatel 2. KOSK 3 eindigt het seizoen daarmee op de achtste plaats.

KOSK 4 moest het in deze ronde opnemen tegen het al veroordeelde Tielt 1. Daar bleek een jeugdploeg KOSK 4 op te wachten. Al bleek de ene jeugdspeler al sterker te zijn dan de andere. Bjorn was al na een uurtje klaar. Zijn tegenstander blunder vrij snel in de opening wat hem dameverlies opleverde. Daarna won ook Frederik zijn partij met een mooie aanval. Michaël zorgde voor de beslissing door de punten te delen met zijn tegenstander, al heeft Michaël enkele kansen laten liggen om te winnen. Tot slot speelde verloor Thomas zijn partij tegen de enige niet jeugdspeler. Zo wint KOSK 4 dus met 1,5 – 2,5 van Tielt 1. KOSK 4 eindigt het seizoen daarmee op de zevende plaats.

Tot slot was KOSK 5 bye. Zij eindigen op de achtste plaats in het klassement.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël