TOSK Ronde 2

Op zaterdag 21 december stond de tweede ronde van de TOSK op het programma. Naar jaarlijkse gewoonte viel dit tornooi ook samen met ons kerstfeest.

In de A-reeks leek de titel een strijd te worden tussen Yen en Ian maar al snel bleek dat ook Dimitri zich in de titelstrijd ging mengen. Hij won namelijk in de tweede ronde van Yen. In de derde ronde moest Dimitri wel de duimen leggen tegen Ian. Zo stond Ian alleen aan de leiding en volgden Dimitri en Yen op een punt. In de vierde ronde veranderde niets aan deze stand en dus zou de vijfde en laatste ronde uitsluitsel brengen over de eindwinst. Het lot bepaalde dat Ian en Yen het tegen elkaar moesten opnemen. Daardoor konden de drie spelers nog het tornooi winnen. Dimitri won zijn partij maar het mocht niet baten want de topper tussen Ian en Yen eindigde op remise. Hierdoor wint Ian het tornooi met een half puntje meer dan Dimitri. Yen vervolledigde de top drie.

In de B-reeks werd het een spannende strijd. Uiteindelijk won Joran het tornooi. Hij had een half puntje meer dan Teo en een punt meer dan Quinten die zo respectievelijk tweede en derde eindigden.

Na het tornooi konden de spelers boterkoeken nuttigen en werden er nog geschenken uitgewisseld. Zo kunnen we terugblikken op een geslaagd kerstfeest waar er maar liefst 28 spelers aanwezig waren!

Het volgende tornooi gaat door op zaterdag 25 januari 2020.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël