TOSK Ronde 2

Op zaterdag 22 december stond de tweede ronde van de TOSK op het programma. Naar jaarlijkse gewoonte viel dit tornooi ook samen met ons kerstfeest.

In de A-reeks leek de titel een strijd te worden tussen Maarten, Michaël, Thomas en Yen. De toppers volgden elkaar in sneltempo op. Zo moesten Thomas en Maarten het in de eerste ronde tegen elkaar opnemen. Maarten trok aan het langste eind en moest het in de tweede ronde opnemen tegen Yen. Het werd een spannende strijd waarin Yen uiteindelijk wist te winnen. Zo stonden Yen, Michaël en Tristan samen aan de leiding. In de derde ronde moesten Michaël en Tristan het tegen elkaar opnemen. In die partij leek Michaël op weg naar de winst tot hij blunderde en Tristan met de winst aan de haal ging. In de laatste ronde moest Yen het opnemen tegen Stefaan, terwijl Tristan Maarten moest bekampen. Yen won zijn partij vlot en dus lag alle druk op de schouders van Tristan. Hij speelde een goede partij maar in tijdsnood gaf hij zijn goede stelling weg. Maarten profiteerde optimaal en won de partij. Zo wint Yen het tornooi met een punt voorsprong op Tristan en Maarten.

In de B-reeks werd het een spannende strijd. Uiteindelijk toonde Selina zich de sterkste en won ze het tornooi.

Na het tornooi konden de spelers boterkoeken nuttigen en werden er nog geschenken uitgewisseld. Zo kunnen we terugblikken op een geslaagd kerstfeest waar er maar liefst 38 spelers aanwezig waren!

Het volgende tornooi gaat door op zaterdag 2 februari 2019.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël