TOSK Ronde 5

Op zaterdag 18 mei stond het vijfde en laatste tornooi van de TOSK op het programma. Het werd een succesvol tornooi waar 23 spelers aan deelnamen.

In de A-reeks daagden zeven spelers op werd een enkele round robin gespeeld. Daarin staken Yen en Dimitri boven de rest uit. Ze wonnen al hun matchen en mochten in de laatste ronde onderling uitmaken wie de winnaar van het tornooi zou worden. Het werd een spannende partij maar uiteindelijk trok Yen aan het langste eind. Zo wint Yen het tornooi met een punt meer dan Dimitri. Alex en Michaël eindigde gedeeld op de derde plaats.

In het eindklassement, waar slechts de beste drie resultaten meetellen, zijn Dimitri en Yen de winnaar. Alex werd derde op anderhalf punt van de kampioenen. Proficiat aan de kampioenen!

In de B-reeks daagden 16 spelers op. Hier werd een tornooi van vijf ronden gespeeld. Het werd een zeer spannend tornooi. Selina en Quinten gaven elkaar geen duimbreed toe. Door een vreemde computerkronkel moesten ze ook niet tegen elkaar opnemen. Hierdoor eindigden ze beiden op de eerste plaats met het maximum van de punten. Vier spelers eindigden gedeeld derde op een punten van het leidersduo.

In het eindklassement is Quinten de winnaar. Hij heeft 2 punten meer dan Selina. Daron vervolledigt de top drie. Hij had 3,5 punten minder dan Quinten. Proficiat aan de kampioen!

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël