West-Vlaamse interclub Ronde 2

Op vrijdag 22 november stond de tweede ronde van de West-Vlaamse interclub op het programma. Deze ronde was echter geen goede ronde voor de KOSK ploegen.

KOSK 1 kreeg het bezoek van Izegem. Izegem was op papier sterker maar dit liet zich niet zien aan de borden. Zowel Storm als Tom stonden beter en Stefaan kwam zelfs gewonnen te staan. Enkel voor André woog de tegenstand te sterk en hij verloor dan ook als eerste zijn partij. Helaas maakte Storm daarna een foutje waardoor zijn ganse stelling in elkaar zakte en KOSK 1 op een 0 – 2 achterstand kwam. Tom en Stefaan probeerden nog om het tij te keren maar beiden raakten niet verder dan remise. Zo verliest KOSK 1 dus met 1 – 3 van Izegem.

KOSK 2 kreeg het bezoek van Oostkamp 1. Dit duel begon zeer slecht want Glenn blunderde in de opening waardoor KOSK 1 meteen op achtervolgen was aangewezen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, verloor ook Patrick vrij snel een stuk met een gelijkaardig trucje als bij Glenn. Zo stond KOSK 2 dus vrij snel op een 0 – 2 achterstand. Hugo en Steven moesten nu de achterstand zien goed te maken. Na die snelle achterstand zag Hugo het niet meer zitten en deelde hij de punten met zijn tegenstander. Steven ging wel dapper op zoek naar de winst en vond die ook, waarmee hij de eer van KOSK 2 redde. Zo verliest KOSK 2 met 1,5 – 2,5 van Oostkamp 1.

De volgende ronde gaat door op vrijdag 6 december 2019.

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2020 Olivia & Michaël