KOSK Monumenten

In Memoriam

Wim Dereeper

24.07.1966 - 28.10.2018

Een In Memoriam schrijf je als iets voorbij is, een leven bijvoorbeeld; als iemand plotseling verdwijnt, er niet meer is, voorgoed afscheid heeft genomen en al wie hem gekend heeft in verstomming achterlaat.

Wim was jarenlang een zeer loyaal lid van de KOSK, altijd vriendelijk, gematigd, voorkomend, stil, aangenaam om in de groep te hebben en om bij te vertoeven.

Hij hield van schaken, van de KOSK en ook van ons. Het aantal keer dat hij ons uit de nood hielp voor interclub, eerst naar Oostende kwam om clubleden op te pikken om dan weer richting Koekelare en verder te rijden, is niet op een hand te tellen. Een telefoontje volstond. Uitleg was niet nodig.

Net zoals Nico, Michel, Eric, Roger, Roland, Paul en ondertussen heel wat anderen zullen we Wim voortaan moeten missen. Hij zal er niet meer zijn op vrijdag of op zondag, Hij zal geen les meer volgen bij Yen of Glenn. Achter een glimlach en uiterlijke rust gaan in dit leven wel vaker angst, verdriet en onmacht schuil. En we hebben het niet eens gemerkt.

Karel zal het ons niet kwalijk nemen dat we als eerbetoon aan Wim thuis in alle stilte en ingetogenheid even zijn zijn partij naspelen die op de Koskwebsite staat, Wims ‘onsterfelijke’, gespeeld in het volle bewustzijn van zijn eigen sterfelijkheid.

José Vandekerckhove

voorzitter KOSK

 

Terug naar overzicht

© 2013 – 2019 Olivia & Michaël