Interclub KOSK 4 Ronde 10

Landegem 3 KOSK 4 11 - 05
De Vroe Philip (1875) Tytgat Karel (1767) 1 - 0
Vander Cruyssen Piet (1842) Wollaert Brian (1675) 1 - 0
Pauwels Rudi (1797) Wuyts Tom (1670) 1/2 - 1/2
Van De Casteelde Frederik (1694) Eggers Roel (1009) 1 - 0

Hier volgt het verslag van ploegkapitein Brian :

Op een heftige zondag gingen de leden van KOSK 4 op bezoek bij Landegem. KOSK 4 bestond uit Karel Tytgat, Brian Wollaert alias de damclubhooligan, Tom Wuyts en de alomgeprezen Roel Eggers. 4 getalenteerde schakers die toch enigszins moeite hadden met de midden gordel en de toon was gezet....dan werd het gesprek tenminste toch interessant met de volgende woorden : ASTERIODEN, SPERMALIE(onstaan van de mensheid voor de non-believers)enz.... Enigszins gedesorienteerd door al dat geweld kwamen we toe in Landegem! De lucht rook normaal en het avontuur kon beginnen op het schaakbord.

Karel stond lastig achter een KHAN SICILIAAN en vond ook de goeie zetten niet meer en opgave. Voor de damclubhooligan was er ook niet veel aan. Na een nonchalante opening stond het vlug 2-0 voor de Landegemmers. Tom Wuyts had een interessante positie maar heeft toch zwaar moeten vechten voor een half puntje. Roel stond op het laatste bord toch goed achter de opening en heeft toch zwaar geknokt voor de overwinning maar jammer genoeg had zijn tegenstander toch meer ervaring en pakte alsnog de punten voor Landegem. Er werd nog een voorstel gedaan voor schaakboksen in te voeren maar Landegem zweeg.....achter het schaken werd nog gesproken over de slechts gekleede schaakgrootmeesters en werd er nog een pannenkoek veroberd om het verlies door te spoelen.

Al bij al is Landegem een goed team met een quasie onmogelijke opdracht voor KOSK 4 met de degradatie als gevolg! Jammer maar deze reeks was toch wel zwaar met Wervik, Bredene en Landegem! Volgend jaar een nieuwe kans om kampioen te spelen waar we toch zo gehecht aan zijn...

Brian.

Verslag van KOSK 3

Verslag van KOSK 5

Terug naar interclub

© 2013 – 2021 Olivia & Michaël